top of page
Poza in padure cu Psiholog Alina Smarandescu | Terapie ThetaHealing®

Despre mine

A

Sunt Alina Smărăndescu, psiholog psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din Romania cu drept de libera practica, cu formari in:

  • Psihoterapie cognitiv comportamentala si hipnoza ericksoniana;

  • Terapie sistemica;

  • Terapie rational-emotiva;

  • Terapeut ThetaHealing® - Certificat de Institute of Knowledge THiNK® USA;

  • Instructor ThetaHealing® - Certificat de Institute of Knowledge THiNK® USA;

  • Terapeut spiritual;

  • Faciliator Dans Extatic;

  • Gong Master;

  • Trainer autorizat de Ministerul Muncii.

Logo Alina Smarandescu

Ma recomanda fascinatia fata de oameni, fata de universul adanc al fiecaruia, dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber sau este accesibil mintii constiente. Sunt psihoterapeut cu experienta clinica de peste 15 ani in lucrul cu oamenii, iubesc natura, pietrele si cristalele, iubesc viata si cunoasterea.

„Eu am sa ajut oamenii” a fost crezul meu de mica si, asemenea pasarii colibri care strabate mii de km fara sa se abata de la destinata finala, inca de cand eram doar o copila am cautat, cercetat, studiat si lucrat mii de ore atat cu mine, cat si cu oamenii pentru a intelege si a descoperi cele mai adanci probleme, dureri si traume, spre destinatia mea finala – aceea de a le fi un real ajutor.

Am avut dintotdeauna o inclinatie puternica spre a analiza oamenii, am pus mereu intrebari peste limita unei simple curiozitati si am avut norocul si bucuria sa ma nasc intr-o familie care a reprezentat cadrul cel mai potrivit pentru ca eu sa imi pot mentine latura spirituala foarte activa si vie. Parintii mei erau colectionari de pietre de mina, am crescut mergand in natura foarte des, pe trasee montane inca de dinainte sa pot merge in picioare, am strans si iubit dintotdeauna pietrele si cristalele, care imi sunt ajutoare in curatarea energetica a mea si a spatiului din care lucrez cu oamenii.

Despre Psiholog Alina Smarandescu | Terapie ThetaHealing®

Pentru mine, natura, pietrele, cristalele, dar si necuvantatoarele sunt mai mult decat simple elemente ale naturii si ale vietii pe pamant. Am simtit de mica o legatura puternica cu fiecare dintre ele, iar aceasta legatura nu s-a stins in timp. Comunic cu Mama Pamant si cu Sinele Divin al animalelor asa cum o faceam si cand eram doar o copila iar dragostea si prietenia pe care le-am oferit mi s-au intors inzecit. Viata m-a trecut intai pe mine prin toate stadiile de dureri si transformari inainte de a lua contact cu problemele oamenilor, astfel incat orice abordare terapeutica aleg pentru fiecare persoana in parte a fost trecuta, inainte de toate, prin filtrul propriu.

 

Cancerul invaziv cu care am fost diagnosticata la finele lui 2014 a fost ceea ce m-a resetat de la temelie, a fost cel mai puternic si minunat profesor al meu, m-a reorganizat si m-a recalibrat din toate punctele de vedere. Datorita acestui diagnostic am descoperit ca doar partea de psihoterapie clasica practicata adesea de specialisti este insuficienta pentru a ajunge la radacina cea mai adanca a unor dureri, traume sau comportamente limitative. Mintea constienta este limitata si am simtit dintotdeauna ca mai este ceva dincolo de coordonatele exacte ale unei probleme care asteapta sa fie descoperit si care reprezinta cheia unei vindecari si eliberari complete.

Cancerul - acest punct de cotitură din viata mea - m-a determinat sa merg si mai in profunzime in cunoasterea mintii subconstiente cu ajutorul terapiei ThetaHealing. Am ajuns astfel nu doar sa cunosc un univers nelimitat, un izvor nesecat de metode si vindecari, ci si sa reusesc propria vindecare si sa ajut, la randul meu, oamenii sa se cunoasca, sa se inteleaga si sa se vindece cu adevarat emotional si fizic in profunzime. Prin combinatia de terapie ThetaHealing si psihoterapia clasica, corpul chiar se poate vindeca de orice boala fizica sau mentala.

Este nevoie sa accesam mintea subconstienta si arborele genealogic mai adanc de ce stim noi sau de cum ne raportam noi la proprii parinti pentru a ajunge cu adevarat la radacina problemei, iar Theta Healing este metoda care pentru mine si pentru vietile multor oameni cu care am lucrat a facut minuni.

In prezent, imbin tehnici ale psihoterapiei clasice cu practici spirituale si in relatia cu cei cu care lucrez pornesc mereu de la ideea ca sunt doar un instrument prin care se lucreaza. Nu m-am oprit din a lucra cu mine insami si cred ca acesta este un proces fara de sfarsit atat cat suntem pe pamant, invat enorm din practicarea ThetaHealing, dar mai ales din ceea ce mi se intampla cu persoanele cu care practic terapie. Viata ne ofera lectii din orice directie si cu totii traim o reciprocitate a ceea ce oferim, la randul nostru.

Te astept sa te cunosc, sa te descopar, dar mai ales sa te ajut pe tine sa te descoperi, sa poti ajunge la cele mai adanci probleme din subconstientul tau si sa reusesti, ghidat de mine, sa te cunosti in profunzime. Poti ajunge sa iti cunosti, sa iti intelegi si sa iti vindeci ranile care te impiedica sa te dezvolti si sa functionezi la capacitatea maxima la care poti sa o faci, dar nici tu nu stii cum. Eu pot fi ghidul tau in acest drum.

Bolile fizice si dezechilibrele psiho-emotionale de care suferi vor capata o alta semnificatie in viata ta pentru ca felul in care abordez actul terapeutic te va ajuta sa iti cunosti corpul fizic cu tot cu memoria transgenerationala pe care el o poarta.

 

Nu suntem doar ceea ce atingem si vedem cu ochiul liber, suntem fiinte complexe, suflete calatoare de mii de ani si e important sa aducem din subconstient in planul constient partile lipsa din noi care sa ne faca sa ne intelegem complet. Abia cand mintea, sufletul si faptele sunt in congruenta te vei simti un om aliniat si integru.

Despre Psiholog Alina Smarandescu | Terapie ThetaHealing®

CUM TE POT AJUTA PRIN TERAPIE SI CURSURI THETAHEALING?

Pot sa te ajut printr-o abordare diferita si completa, imbinand tehnici de psihoterapie clasica validate stiintific cu tehnici spirituale profunde si ThetaHealing. Dupa o experienta de peste 15 ani de lucru direct cu oamenii si mii de ore de terapie am vazut atat la mine insami, cat si la oamenii cu care lucrez ca doar imbinarea cunostiintelor dobandite in scolile traditionale de terapie cu cele dobandite in calificarile ThetaHealing® a condus la rezultate uimitoare si a schimbat radical in bine vietile oamenilor.

Te ascult si sunt alaturi de tine cu blandete si iubire neconditionata in aceasta calatorie de cunoastere de sine si de vindecare. Experienta de viata si cea clinica m-au facut sa inteleg si sa cred ca suntem cu totii interconectati, tu esti eu si eu sunt tu. Consider ca toti suntem egali si toti avem dreptul Divin la abundenta pe toate planurile.

 

Pentru a putea fructifica la maxim relatia mea cu tine si pentru ca timpul investit impreuna sa fie unul de maxima utilitate abordez mereu sedintele terapeutice dintr-o zona de integritate emotionala. Implicarea mea energetica, psihica si emotionala este una deplina in relatia cu fiecare persoana, asa ca sustin mereu sedintele sau cursurile doar dintr-o astfel de energie, pentru ca prin mine sa se poata lucra curat, cu adevarat.

Prin tehnicile pe care le practic pot sa te ajut sa descoperi cine esti cu adevarat in adancul tau, sa te eliberezi de frici, de limite, de amintiri traumatice si care nu iti mai servesc, de tot ce ai preluat inconstient la nivel transgenerational de la stramosii tai, de la parintii tai si poate chiar din alte vieti.

Daca simti ca oricat ai citi, oricat ai lucra cu tine, oricate tehnici de dezvoltare personala ai pune in practica mai e ceva dincolo de toate acestea care te face sa simti ca nu functionezi la capacitatea ta maxima, lasa-te ghidat de mine, ai incredere si te voi ajuta sa te cunosti cu adevarat, sa fii constient de valoarea ta, sa te onorezi si sa iti recapeti puterea personala pe care nu ti-ai cunoscut-o, poate, niciodata. Fara masti si frici, fara dependente, fara autosabotaje. Cu libertate, autenticitate, onorandu-ti adevarata ta identitate.

Bolile si afectiunile fizice de care suferi vor capata o alta semnificatie in viata ta pentru ca felul in care abordez actul terapeutic te va ajuta sa iti cunosti corpul fizic cu tot cu memoria transgenerationala pe care el o poarta.

Vei invata sa comunici cu corpul tau, sa il onorezi si sa ai incredere in semnele pe care acesta ti le da. Te voi ajuta sa iti constientizezi conflictele psihice descarcate in corpul tau sub forma de boala, sa iti cunosti mencanismele de aparare si rezistentele si sa aduci din subconstient in constient trauma, fricile si amintirile ca sa le eliberezi si sa experimentezi vindecare. Vei vindeca bolile si afectiunile pentru ca vei ajunge la sursa lor cu ajutorul meu si vei elibera din memoria ta celulara si din corp trauma si conflictul care au creat afectiunea. Impreuna, putem cunoaste tot ce ai trait emotional chiar si in perioada cand erai in pantecele mamei tale - o perioada in care se pun inconstient multe seminte ale unor afectiuni care ne pot impovara o buna bucata din viata.

 

Tot ajutorul pe care ti-l ofer este izvorat nu doar din cunoastere, ci si din experienta personala directa. Tot ghidajul pe care il fac cu cei cu care intru in contact l-am practicat intai pe mine. Nu sunt un terapeut care sa se conecteze cu oamenii doar datorita teoriei invatate, nu abordez traumele si actul terapeutic doar de la nivelul cunostintelor teoretice si al calificarilor pe care le am. Ma intreb cum ar putea un profesor de inot sa invete pe cineva sa inoate fara ca el insusi sa stie sa inoate. Tot ce ofer oamenilor izvoraste din ce am trait eu, inainte de toate. Stiu cum se simt multe dureri si sunt convinsa ca toate mi s-au dat pentru a le putea intelege pe propria piele inainte de a le vindeca in oamenii si chiar necuvantatoarele cu care intru in contact.

 

Atacuri de panica, depresie, tulburari digestive, cancer – stiu cum se simte fiecare dintre acestea. Stiu cum e sa iti moara cineva drag, sa fii parasit, sa treci prin operatii, sa te reconectezi la corpul fizic, sa dobandesti virtuti si sa inveti lectii, descoperind lumea diferit – toate aceste experiente creeaza Maestrul care, mai tarziu, poate ajuta mai departe. Dar mai presus de toate acestea, stiu cum sa te ajut sa depasesti tu, in viata ta, etape asemanatoare, stiu cum sa te ghidez catre esenta ta, catre traumele si convingerile tale limitative cele mai adanci pentru ca, de acolo, din adancul tau, sa poti curata tot ce este in subconstient nefolositor pentru tine, sa poti inlatura si schimba ceea ce te impiedica sa te dezvolti si sa functionezi in plan constient la intreaga ta capacitate.

Despre Psiholog Alina Smarandescu

Noi suntem fiinte magnifice iar starea noastra naturala este bogatia, bucuria si abundenta !

bottom of page