top of page
logo-16.png

Cursuri si Evenimente ThetaHealing® cu Alina Smarandescu

Alina Smarandescu

ThetaHealing este despre transformare. Despre cum ne transformam din interior catre exterior. Cum transformam credintele noastre din subconstient care ne limiteaza intr-unele care sa ne ajute sa ne dezvoltam, sa ne valorificăm potentialul. Cum transformam stagnarea in evolutie, durerile in pace si acceptare si cum transformam boala in vindecare.

 

Pornesc pe acest drum cu seninatate, incredintata ca este parte din misiunea mea pe acest pamant: sa ofer din ce sunt, din ce am trait si din ce cunosc. Pe langa informatiile pe care le veti gasi in descrierea fiecarui nivel de curs, simt nevoia sa va impartasesc ca voi lasa atoatecreatorul sa lucreze si sa transmita prin mine tot ce este spre binele vostru suprem, dincolo de componenta cursului, intrucat ma consider un simplu instrument in mana lui Dumnezeu si a Universului. De asemenea, e important de stiut ca toate invatamintele pe care obisnuiesc sa le transmit izvorasc din mine, din ce am trait deja, asa ca tratez cu seriozitate si autenticitate fiecare apect al cursurilor de Theta Healing.

Asadar, in cursurile pe care le sustin voi imbina notiuni de Theta Healing cu elemente de psihoterapie, experienta personala, clarviziune si intuitie, dar si cu dragostea si increderea pe care le am in plante si cristale. La finalul cursurilor veti primi, pe langa materialele suport de curs care sa va sustina in aceasta autocunoastere si calatorie interioara si niste cristale curatate energetic de mine, cu teme diverse sa lucreze in vietile voastre: iubire, atentie, abundenta, pace, etc.

Forest Path

Noi suntem fiinte magnifice iar starea noastra naturala este bogatia, bucuria si abundenta !

Cursul de Baza ThetaHealing®

Bucuresti: 

15-17 Martie

24-26 Mai

Folosind tehnica ThetaHealing®, redevenim arhitectii mintii noastre, refacem matricea dupa care ne construim viata, avem acces la aspecte ale fiintei noastre care pana acum ceva timp erau privilegiul celor putini care isi dedicau viata evolutiei spirituale sau celor considerati „cei alesi” sa fie speciali.

Cu ajutorul ThetaHealing, putem sa vedem ce este in noi – in mintea, in sufletul, in emotiile/trairile corpului, in relatiile noastre, in trecutul si viitorul nostru. Avand o viziune clara asupra a ceea ce este, putem alege daca ne place sau nu ceea ce vedem si putem schimba aspectele pe care le dorim simplu, rapid si cu iubire.

Curs de Baza ThetaHealing cu Alina Smarandescu

Cursul Avansat ThetaHealing®

Bucuresti: 

22-24 Martie

7-9 Iunie 

Cursul de Theta Healing Avansat te va ajuta sa te cunosti cu mult mai in profunzime decat ceea ce stii despre tine la nivel constient. Informatiile pe care le vei afla in cursul avansat impreuna cu exercitiile practice pe care le vom face te vor ajuta sa patrunzi si mai mult in subconstientul tau, acolo unde este o padure a gandurilor si a emotiilor, a programelor limitative si a traumelor din trecut.

Daca ai participat la cursul de Baza si ai simtit ca viata este mai mult decat corpul fizic si materia anorganica, atunci cursul Theta Healing Avansat te va ajuta sa intelegi mai in detaliu cum este alcatuita aceasta lume din punct de vedere spiritual.

Curs de Avansati ThetaHealing cu Alina Smarandescu

Cursul Dig Deeper ThetaHealing®

Bucuresti: 

17-18 Februarie 

13-14 Aprilie

Cursul Dig Deeper te va împuternici să iți ajuti clienții să-și înțeleagă propriile comportamente și vieți, apoi, ajutându-i să facă schimbări vindecătoare, veți fi capabil să deveniți echilibrat și clar la finalizarea sesiunilor lor.

Odată cu finalizarea Seminarului Dig Deeper, veți avea cunoștințele, experiența si competentele necesare pentru a continua să lucrati pe creditenele limitative asupra dvs. și asupra altora. Veți putea cunoaște toate tehnicile pentru a elibera și a descoperi credințele ascunse din care operam. Sub îndrumarea instructorului dumneavoastră, veți avea suficient timp de practică pentru această clasă.

Alina Smarandescu

Cursul Tu si Creatorul

 ThetaHealing®

Bucuresti: 

2-3 Martie

20-21 Aprilie

Cursul ThetaHealing® "Tu și Creatorul" te invită să explorezi și să aprofundezi legătura ta unică cu Creatorul și să înțelegi cum această relație influențează fiecare aspect al vieții tale. Acest curs avansat este conceput pentru a-ți oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a distinge între vocile interioare ale Eului Superior, subconștientului și a ceea ce este într-adevăr Creatorul. Îți vei clarifica percepția asupra adevăratei surse a intuiției și ghidării divine, consolidându-ți încrederea în capacitatea de a co-crea realitatea dorită.

Tu si Creatorul

Cursul Manifestare si Abundenta ThetaHealing®

Bucuresti: 

14-15 Decembrie 2024

În ThetaHealing®, conceptul de manifestare este legat de Convingerea că este posibil să creezi ORICE în plan fizic folosindu-te de Cursul Manifestare și Abundență si conectandu-te direct la Sursa Creatoare.​

Fiecare afirmație, gând și acțiune se reflectată in mod direct in ceea ce manifestăm în viața noastră !​

Ceea ce gândim și verbalizam au o legătură directă cu manifestările noastre, in beneficiul sau în detrimentul nostru ! 

Dacă spui constant că ești sărac, vei fi sarac !

Dacă spui și crezi în mod constant că ești abundent financiar, vei fi bogat!​

Este foarte important să va păstrați o minte pozitivă !

Visezi sa experimentezi viața pe care ți-o dorești?​

Avem capacitatea sa ne creăm propria realitate și este posibil să manifestăm tot ce are mai bun lumea aceasta de oferit, insa, mai întâi, trebuie să decidem ce ne dorim cu adevarat in viața ta!

Manifestare si Abundenta nu este un curs de îmbogățire rapidă, ci mai degrabă un instrument universal de autodescoperire pentru a vă folosi potențialul de a vă îmbogăți pe toate aspectele vieții.

Manifestare si Abundenta
d29ea49e-3fac-424d-ac52-18630e08d16e.jfif
bottom of page