top of page
inscrie-te curs de baza
795997C2-5080-422D-ADA5-84237B22657C_1_105_c.jpeg

Introducere in ThetaHealing®

Creeaza-ti Propria Realitate!

Creeaza-ti Propria Realitate !

Bucuresti: 18 Mai (In sala)

GRATUIT *

Alina sMARANDESCU
Creaza-ti Propri Realitate !

Ce este ThetaHealing®?

ThetaHealing este despre transformare. Despre cum ne transformăm din interior către exterior. Cum transformăm credințele noastre din subconștient care ne limitează într-unele care să ne ajute să ne dezvoltăm, să ne valorificăm potențialul. Cum transformăm stagnarea în evoluție. Cum transformăm durerile în pace și acceptare. Cum transformăm boala în vindecare.

In ce consta cursul "Creeaza-ti Propria Realitate" ?

Prin acest curs, participanții vor avea ocazia să înțeleagă principiile de bază ale ThetaHealing, să practice tehnici de meditație și să experimenteze vindecarea la nivel emoțional și spiritual. Voi împărtăși din experiențele mele personale, din lecțiile învățate și din călătoria mea de transformare, cu speranța de a inspira și de a ajuta pe alții să-și găsească propria cale spre vindecare și împlinire.

IntroducereInThetaHealing

De ce sa urmezi acest curs ?

“Creează-ți Propria Realitate” este mai mult decât un curs, este o invitație de a păși într-un univers al posibilităților nelimitate, unde fiecare dintre noi poate deveni creatorul propriei sale vieți.

Te aștept cu drag să ne împărtășim experiențele, să creștem împreună și să explorăm puterea transformatoare a ThetaHealing.

Ce inveti in acest Curs ThetaHealing®?

Vom discuta despre beneficiile acestei tehnici puternice și cum poți aplica ThetaHealing în viața ta pentru a crea schimbări pozitive și durabile.

  • Manifestă-ți viața pe care ți-o dorești !

  • Descoperă de unde provin credințele tale limitative !

  • Înțelege conexiunile cu sufletele tale pereche !

IMG_2737.jpg

Fa astazi primul pas catre transformarea ta !

Folosind tehnica ThetaHealing®, redevenim arhitecții minții noastre, refacem matricea după care ne construim viața, avem acces la aspecte ale ființei noastre care până acum ceva timp erau privilegiul celor puțini care își dedicau viața evoluției spirituale sau celor considerați „cei aleși” să fie speciali.

Cu ajutorul ThetaHealing, putem să vedem ce este în noi – în mintea, în sufletul, în emoțiile/trăirile corpului, în relațiile noastre, în trecutul și viitorul nostru. Având o viziune clară asupra a ceea ce este, putem alege dacă ne place sau nu ceea ce vedem și putem schimba aspectele pe care le dorim simplu, rapid și cu iubire.

Cursul de Bază ThetaHealing®, împreună cu cel Avansat ThetaHealing®, formează Fundamentele ThetaHealing®. În timp ce la primul curs, participanții își descoperă sau dezvoltă latura intuitivă și deprind tehnica ThetaHealing®, în Cursul Avansat ei lucrează mult și profund cu fiecare participant.

Healing Stones Curs de baza ThetaHealing

Cursul ThetaHealing
"Creeaza-ti propria Realtiate" este GRATUIT !

Detalii Semniar:

Locatia:

Bucuresti: Union Plaza Hotel & Amethyst Sky Bar

In Sala - LIVE - Bucuresti - 18 Mai

Program:

13:30 - 16:30

13:30 - 14:00 (Coffee Break & inrolare participanti)

14:00 - 16:00 (seminar)

16:00-16:30 (ceremonie de incheiere)

Pret seminar: GRATUIT*🤍

*Taxa de conferinta: 80 lei

In costul taxei de conferinta sunt incluse:

- coffee break (apa, cafea, ceai, gustari proaspete);

- cadouri surpiza;

- champagne -> sarbatorim la finalul cursulului :)

Creeaza-tiPropriaRealitate

Pentru inscrierea la acest curs, completeaza formularul dedicat, si vei primi un email cu toate informatiile necesare, orarul si alte detalii legate de participare:

Anchor 1

Asumarea luarii la cunostinta. *

Prin bifarea casutei de mai jos, confirmi citirea, luarea la cunostinta si asumarea informatiilor specifice legate de participarea la acest curs (continut, perioada si orar de desfasurare, optiuni si termeni privind plata).

Consimtamant privind utilizarea datelor mai sus. *

Datele furnizate mai sus, sunt folosite strict pentru a raspunde intentiei tale, exprimate prin completarea acestui formular. Politica de Confidentialitate detaliata o gasesti aici.

Select an item (lei)

Te-ai inscris cu succes !

bottom of page